Organizaciona struktura

Upravljačku i rukovodnu strukturu KJU "Dom za socijalno zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom i drugih osoba"čini upravni odbor, nadzorni odbor te menadžent na čelu sa direktoricom. Ustanova čini značajan resurs Kantona Sarajevo kada je u pitanju socijalno zdravstveno zbrinjavanje, ali i razvoj hronične i palijativne njege na području Kantona Sarajevo. Ustanova je opredjeljenja za unapređenje organizacionog razvoja, koji podrazumijeva unapređenje kvalitete usluga, educiranosti kadra, te poboljšanje infrastrukture.

Organizaciona struktura Ustanove koja pruža palijativnu njegu klijentima uz istovremenu podršku njihovim porodicama mora imati razvijene segmente inftastrukture, ljudskih resursa, organizacione klime i kulture kako bi na adekvatan način pružila najkvalitetnije usluge svojim klijentima i članovima njihovih porodica.

Pitanje pružanja usluge u Ustanovi je kompleksno jer zahtjeva integraciju fizičkih, psiholoških, socijalnih i duhovnih segmenata, uz istovremeno uvažavanje potreba, očekivanja, nada i strahova kako klijenata tako i članova njihovih porodica.

 

Dodatne informacije o Službama našeg Doma:

  1. Služba socijalnog zbrinjavanja
  2. Služba zdravstvenog zbrinjavanja
  3. Služba za finansijsko-računovodstvene i plansko analitičke poslove
  4. Služba pravnih, kadrovskih i općih poslova
  5. Služba logističkog obezbjeđenja i održavanja

Kontakt

main-contact-usTelefon: +387 33 250-820
Faks:  +387 33 250-821

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Dodatne kontakt informacije potražite OVDJE!

Pomogli su nam!


U tekstu Pomogli su nam! možete pogledati listu onih koji su nam pomogli u protekloj godini!

SVIMA NAJTOPLIJE ZAHVALJUJEMO!